Cambio de nombre de la Biblioteca Ramón Fernández Jurado

Infocastelldefels.cat
El govern de L'ajuntament de Castelldefels, que des de les passades eleccions municipals esta en mans de l'excel.lentíssim Sr. Manuel Reyes (PP) ha decidit canviar , després de 25 anys , el nom a la biblioteca municipal del nostre poble.
Sembla ser que el nom de 'Ramon Fernandez Jurado', milicià , militant històric del POUM, poeta i narrador que va viure els seus últims anys al nostre poble; no és adequat per els nous aires que volen establir en el municipi.
I em sembla que més que nous aires el que arriba es una mena de pesta, una malaltia que ja varem patir fa unes dècades, quan la vida en aquest país era en blanc i negre i parlar pel carrer era un acte temerari. Canviar el nom de places , carrers i edificis públics era l'esport favorit del règim.
És una vergonya que polítics que s'omplen la boca i els pamflets amb la paraula democràcia i respecte, facin servir questa abjecte forma de propaganda.
Susana Poblet

1 comentarios:

Per recolzar l'iniciativa estem recollint signatures a:
http://actuable.es/peticiones/volem-la-biblioteca-es-segueixi-dient-ramon-fernandez-jurado

Per més informació:
http://bibliotecarfj.blogspot.com/
https://twitter.com/#!/BibliotecaRFJ .
http://www.facebook.com/RFJbibliocastell
rfjbibliocastell@gmail.com

Publicar un comentario

Si quieres hacer un comentario, rellena el siguiente campo. Por favor, dinos tu nombre para que los demás usuarios puedan dirigirse a ti si lo desean.
Una vez revisado, será publicado en las próximas horas. Muchas gracias

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.