Barcelonès nord i maresme contra els abusos i els privilegis de la banca


Diverses organitzacions civils de Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besos, Badalona, Premià de Mar i Mataró convoquen als seus veïns per denunciar  la situació privilegiada de la banca
El proper divendres 29 de juny a les 19 h, les assemblees del 15-M de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besos, Badalona, Premià de Mar i Mataró, juntament amb d’altres plataformes socials, duran a terme una acció informativa per denunciar els abusos i el tracte preferent de la banca per part dels governs.  L’acció consisteix en fer un  recorregut de gairebé un hora pels carrers del municipi per tal d’assenyalar als bancs. Es llegirà un manifest que informi de les accions de l’entitat que perjudiquen a les persones. Per exemple, el número de desnonaments executats o quantes persones han sigut estafades amb la venta d’accions preferents.
A Badalona, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Estafa Banca Badalona, Assemblea d’aturats/ades de Badalona, @Iaioflautes i Badalona Indignada convoquen als veïns a les 19 h a la Plaça Pompeu Fabra.  Des d’allà es recorrerà el carrer Francesc Layret on s’assenyalaran les diferents entitats Bancaries.
L’acció respon a les polítiques per rescatar als bancs abans que a les persones.  L’atur arriba gairebé als cinc milions i mig de ciutadans i des de 2007 més de 350.000 famílies han sigut desnonades pels bancs. En un context de falta de treball, les polítiques dels governs tan sols demanen esforços a la població amb menys possibilitats amb mesures com retallar en educació i sanitat pública. Mentrestant,  destinen els recursos per solucionar els problemes de la banca i, a més, sense exigir responsabilitats de cap mena als gestors.

Lloc Plaça Pompeu Fabra
Data Divendres 29 a les 19 h
Organitza Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Estafa Banca Badalona, Assemblea d’aturats/ades de Badalona, @Iaioflautes i Badalona Indignada

--
e-mail:         difusio.acampadabdn@gmail.com
web:            www.acampadabdn.org
Flickr:          www.flickr.com/photos/acampadabdn
twitter:         @assembleabdn

0 comentarios:

Publicar un comentario

Si quieres hacer un comentario, rellena el siguiente campo. Por favor, dinos tu nombre para que los demás usuarios puedan dirigirse a ti si lo desean.
Una vez revisado, será publicado en las próximas horas. Muchas gracias

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.